De Colegio Reünie: 23 november 20192019/11/14

 
De middelbare schooltijd is voor veel mensen een periode waaraan zij heel veel goede herinneringen hebben. Ook oud-leerlingen van Colegio Arubano denken met veel plezier aan die tijd, die bepalend is voor het latere leven. Natuurlijk aan de lessen van inspirerende docenten, de lokalen, het schoolplein, de activiteiten buiten school en de vriendschappen die zijn ontstaan. Wij hopen dat ook u met een goed gevoel terugdenkt aan Colegio Arubano en dat er een blijvende band is ontstaan tussen u en onze school.

Reunie: 23 november 2019
Wij vieren op 23 november 2019 ons 60-jarig bestaan tijdens een reünie, waar wij u graag voor uitnodigen. Dit is een unieke kans voor u om uw school weer eens van binnen en buiten te zien, oude klasgenoten te spreken en te genieten van de muzikale optredens. Wij zien ernaar uit u te verwelkomen en rond te leiden op uw school, waar u vele jaren van uw jeugd heeft doorgebracht. Toegangskaarten voor deze reünie kunt u voor afl. 60 kopen bij het secretariaat van de school (email:info@colegioarubano.aw)

Grote opknapbeurt nodig
Met de opbrengst van dit ‘Reunion Fundraising Event’ op de ‘Reunion Plaza’ gaat Colegio Arubano de noodzakelijke opknapbeurt van de school financieren. Sinds de oprichting van de school in 1959 is er natuurlijk veel verbeterd aan de school en het onderwijs. Wij proberen met onze tijd mee te gaan. In de komende jaren willen wij doorgaan met het renoveren en onderhouden van het schoolgebouw, maar helaas zijn de financiële middelen niet toereikend. Daarom hebben wij bedrijven en andere instellingen benaderd om ons te steunen in het financieren van een grote opknapbeurt van Colegio Arubano.

Uw steun is welkom!
Wij willen ook op u – als oud-Colegiaan – een beroep doen om ons te helpen. Wij vragen u om donateur te worden van Colegio Arubano. Elke bijdrage is zeer welkom. Alle gelden worden besteed aan reparaties, verbeteringen en vernieuwingen van onze school. Wij hopen op uw steun! U kunt uw bijdrage overmaken op ons bankrekeningnummer van RBC Bank 31336649, Aruba Bank 16602269 of CMB 21078005, onder vermelding van “Steun opknappen Colegio Arubano ex-Colegiaan”.

Met uw steun kunnen wij ons optimaal inzetten voor hoogwaardig HAVO- en VWO-onderwijs op Aruba. Huidige en toekomstige generaties verdienen dat. Wij ontmoeten u graag op 23 november op uw Colegio Arubano.

 

Voorkant hoofdgebouw

 
Bouwtekening hoofdgebouw

 
Eerste rector

 
5 rectoren samen

 
Diploma uitreiking 1981

 
Docenten 2019-2020